• NU börjar vårpromenaderna i Frillsätersskogen

Efter förra söndagens inställda poängpromenad på grund av duggregn över delar av Tösse, gör vi ett nytt försök söndag 5 maj. Då börjar äntligen våromgången av Tösse IF:s poängpromenader. Häng med från början och samla poäng! Som vanligt traskar vi runt på motionsspåret i Frillsätersskogen. Spåret är torrt och fint, om än inte lämpligt för myggjagare och högklackat. Tolv frågor för vuxna väntar på att bli besvarade och i år prövar vi även med kluriga barnfrågor. Också det tolv stycken. Pricka för följande fem söndagar i almanackan: 5, 12, 19, 26 maj och 2 juni. Om det blir regn någon söndag framöver rekommenderas lämplig klädsel. Paraplyer finns att låna vid starten! Ett späckat prisbord väntar efter finalomgången den 2 juni! Start klockan 11 - 12 vid motionsspåret samtliga fem söndagar. I startavgiften på 40 kronor ingår förstås fika. VÄLKOMNA hälsar Tösse IF! Tösse IF för 16 dagar sedan 0kommentarer
  • Medaljregn i klubbstugan

Robert Hultgren o Linus Josefson samlade idag barngympagänget för våravslutning. Alla var bäst o de fick varsin guldmedalj . Pokalhuset har haft bråda dagar att fixa fram 30 medaljer av samma valör,GULD. Ett stort tack till Robban o Linus från styrelsen och säkert många föräldrar Tösse IF 28 apr 0kommentarer
  • Ungdomslaget i Tidaholm

Laget har idag vunnit en match plus två oavgjorda. Bra jobbat, fortsätt så, framtiden är en plats i A-laget Tösse IF 27 apr 3kommentarer
  • Tre poäng till Tösse i premiären

Tösse IF fick bästa tänkbara start på årets seriespel, när Bäckefors IF besegrades med 4 - 3 på Mossängen i Åmål. Men det var Bäckefors, som gjort en rad starka matcher på försäsongen, som fick en oroväckande smakstart på matchen genom att göra 0 - 1 redan efter två minuter. BIF kunde dessutom ta ledningen ytterligare en gång fem minuter innan paus, då ställningen var 1 - 2. Men Tösse redde ut det hela. Först genom 1 - 1 av Nahuel Romero på frispark efter 35 minuter och därefter, fem minuter in på andra halvlek, 2 - 2 genom Mattheus Thorin. Han fick på en riktigt rökare från 20 meter. Bollen tog stenhårt i ribbans undersida och studsade ner bakom mållinjen. Därefter klev Tommie Magnusson in i handlingen och han satte 3 - 2 och 4 - 2 med en minuts mellanrum med kvarten kvar att spela.. Tösse gjorde en riktigt bra premiärmatch, även om segern blev onödigt knappt efter att Bäckefors reducerat till 4 - 3 strax innan slutsignalen. Nahuel Romero blev som väntat hårt och närgånget uppvaktad av Bäckeforsförsvaret och han gick miste om en till synes solklar straff, när han fälldes i straffområdet i andra halvlek. Tösses nästa match spelas lördag 11 maj klockan 13, då Håfreströms IF tar emot TIF på Håvåsen i Åsensbruk. Tösse IF 27 apr 0kommentarer
  • Länsförsäkringar kom på besök

Länsförsäkringar Älvsborgs representant Lennart Svensson kom till klubbhuset och överlämnade en check på 2000 kr som Birgit Sund vunnit på en tävling. Birgit överlämnade i sin tur checken med varm hand och klubbkänsla till ungdomsfotbollens representant Johan Rahmn. Tösse IF 25 apr 4kommentarer